Coachning Idrott/kost/livsstil

Du kan boka Charlotte Althin för personlig coachning inom kost, träning, hälsa, personlig utveckling, livskvalitet, ledarskap etc.KURS/INSPIRATION I MINDFULNESS

"Förenkla ditt liv!"

Under drygt tre härliga timmar delar jag med mig av hur jag har FÖRENKLAT MITT LIV genom att använda verktyg som MEDITATION, MEDVETEN NÄRVARO & VISUALISERING. Jag pratar också om stresshantering och om hur vi kan handskas med andras kritik och vårt eget tvivel.

Det här är väl investerade timmar om du vill hitta vad som är viktigt i livet för dig - på riktigt. Hur du kan prioritera och sortera. Hur du kan använda din magkänsla, din intuition och framför allt få en insikt om VAD det är som hindrar dig från att nå de drömmar och mål som du sätter upp. Känner du ingen detta - du sitter på en inspirationsföreläsning och är otroligt taggad. Du bestämmer dig och tänker - nu kör jag! Nu ska jag klara det! ...och ändå når du inte hela vägen fram. Jag vet vad det beror på och idag har jag gjort förändringar som gör att jag når mina drömmar och mål. Jag ser fram emot att hjälpa dig kring hur du behöver tänka och vad du behöver förändra för att DET ska hända!

Vi varvar teori & praktik. Alltifrån meditation till andra användbara övningar för din personliga utveckling. Platserna är väldigt begränsade då jag vill kunna ge dig individuella tips, råd och feedback. En kurs där DU är i fokus!

Kursen går under två dagar och du väljer själv om du vill gå båda dagarna. De ligger med ca 5-6 veckors mellanrum för att du ska hinna ta in och börja praktisera de verktyg du får första kursdagen.

Fristående kursdag (”Dag 3”):
Denna dag kan du vara med på oavsett om du gått en eller båda kursdagarna tidigare. Här får du jobba med dina individuella mål och du får verktyg och hjälp att lägga upp en plan för hur du ska nå dit. Även här jobbar vi med meditationer för att dra till oss det vi önskar. Här är det betydligt mer egna praktiska övningar än övriga kursdagar. Detta för att du ska få ut precis det du behöver för att komma vidare mot ditt drömliv.

Kurstillfällen:

Lördag 3/3 kl 13.00 - 16.30 (FULLT)
Lördag 24/3 kl 13 - 16.30 (FULLT)
Lördag 5/5 kl 13 - 16.30 (FULLT)
Lördag 25/8 kl 13 - 16.30 (FULLT)


Uppföljningsdag - för alla som gått dag 1:
Lördag 21/4 kl 13.00 - 16.00 (FULLT)
Lördag 26/5 kl 13.00 - 16.00 (FULLT)
Lördag 29/9 kl 13.00 - 16.00 (FULLT)


Dag 3 - "Din individuella plan mot ditt drömliv!":
Lördag 8/9 13.00 - 16.00 (FULLT)
Nya datum kommer inom kort!


ANMÄLAN: Till charlotte.althin@icloud.com. Bindande anmälan.

Varmt välkommen med din anmälan/förfrågan!


Några ord från några som deltagit på kursen:

"Säger bara WOW! Dina ord går rakt in i hjärtat på mig! Jag kommer fortsätta denna resa och ser fram emot fler kloka ord från dig och inte minst ser jag fram emot att hitta mer av min inre röst, "mitt kall" och modet att lita på min intuition. Tusen tack för allt du delar med dig av! LÄNGTAR till nästa gång redan!"

"TACK CHARLOTTE! Jag är så tacksam att jag investerade dessa timmar - i mig själv - med dig! Du har en enorm förmåga att sätta ord på känslor och du vet verkligen hur du ska få människor att må bra! Vilka underbara meditationer! Svävade ut på lätta fötter - full med hopp inför framtiden! Allt är verkligen möjligt - det visar du! Önskar att jag hade dig i min handväska och kunde ta fram dig lite då och då! Ser fram emot nästa kurstillfälle!"

"Tack för en inspirerande eftermiddag...jag är just nu väldigt tacksam för denna bekräftelse på att våga säga nej till vissa val för att hoppas och tro på att andra val kommer att vara mycket bättre och komma till mig när det är meningen. Ser fram emot träff nr 2 i april!"

"Ångrar inte en sekund att jag dumpade barnen på en väninna. Kollade faktiskt inte av telefonen i pausen, så i nuet var jag!"

"Hej Charlotte, Tack för ditt engagemang och vilja att dela med dig till oss andra så att vi oxå kan må bra själva samt sprida glädje till andra. Klart jag vill gå del två oxå!"

"Tack så jättemycket för igår - mycket givande och jag har känt mig väldigt avstressad och i balans efter dagen - får hoppas det håller i sig! Vill samtidigt anmäla mig till fortsättningen dag 2!"

"Mindfulness & meditation! Detta är en av de bästa investeringarna jag gjort. I Charlottes trygga händer har jag så äntligen öppnat upp en ny dörr i mitt liv, OCH förstått meningen med att göra det! Rekommenderar ALLA att roffa åt sig en plats på detta! Lär dig förstå vem du är, var du är och vart du är på väg. Se djupt inom dig själv, du har redan allt du behöver. Denna lördagseftermiddagen kommer du förstå det och jobba därifrån. Flummigt? INTE DET MINSTA!"PT ONLINE KURS "Kroppsuppfattning & Ideal"

- för dig som vill hitta nya BÄTTRE vanor!

Det här är kursen för dig som vill ha KUNSKAP, VERKTYG och inte minst en MASSA INSPIRATION för en hållbar hälsa! Inga tider att passa - vi skräddarsyr så att det passar dig och ditt liv just nu.

Hälsa är så mycket mer än bara kost & träning! Under våra 8 veckor tillsammans får du inspiration till alltifrån hur du tar hand om dina tankar & känslor till hur du bäst vårdar din kropp - "ditt tempel".

Det är aldrig försent att ta tag i sin hälsa. Det kommer aldrig ett "perfekt tillfälle". Man kommer aldrig att känna sig "redo". Motivationen kommer inte dimpa ner i huvudet på oss och göra så att vi hoppar upp ur soffan och säger NU KÖR VI IGÅNG! Det "perfekta tillfället" att ta hand om hälsan är VARJE DAG - HELA TIDEN.

Under 8 veckor jobbar vi med din träning (styrka, kondition, rörlighet, yoga), din kost, ditt självförtroende, ditt mindset, stresshantering, avslappning/meditation m m. Du får träningsprogram med övningar som passar just dig - där du är just nu. Du får föreläsningar och workshops. Du får löpande inspiration och pep talk!

Visst låter det spännande?

Kursstarter:

14 januari (FULLT)
25 februari (FULLT)
25 mars (FULLT)
22 april (FULLT)

Går även bra att köra på egen hand (ej i grupp).

För mer info och anmälan skicka mail till:
charlotte.althin@icloud.comVarmt välkommen till en hållbar hälsa!


Sagt om kursen "Kroppsuppfattning & Ideal"

"Ja jädrar, vad glad jag är att jag hoppat på detta! Tack för ett grymt inspirerande webinar. NU kör vi!!! Jag lägger mina VARFÖR som bakgrundsbild på min mobil så att jag ser dem varje dag!"

"Hej underbara Charlotte, vilken kick det var att sätta igång igår! Jag bara njöt!"

"Charlotte! Shit vilken bra motivationsföreläsning du gjort!! Så otroligt matnyttig och konkret. Ville bara säga det!"

"Lyssnat, tittat på dina filmer, tagit in alla kloka ord, bokat in pass i min kalender & känner mig så taggad & redo. TACK & WOW Charlotte!"

"Nu har jag lyssnat på hela introduktionen igen! Du är fantastisk! Jag kämpar på och det går bättre. Är så lycklig över denna resa "good to great...." Kommer att varmt rekommendera denna kurs till andra!"

"Väldigt bra föreläsning, samma som i indivudella mailet - tydligt, inspirerande och ÄRLIGT! Efter föreläsningen tar jag med mig att SKRIVA ner mina mål!"

"Tusen tack för all inspiration! Jag är så redo nu att göra allt du säger! Galet tacksam att jag hoppade på den här resan!"

"Suveränt!!! Nu SKA jag få med mig hjärnkontoret på min livsresa så jag kommer lyssna om och om igen... och ska på riktigt jobba med mitt VARFÖR för att få det att brinna under fötterna & pirra i magen av lust till ett härligt hälsosamt liv!"

"Charlotte Althin! TACK TACK TACK. Vet inte varför men nu rinner tårarna nedför kinderna av ditt peppande. Är helt klart i stort behov av dessa 8 veckor tillsammans med dig och denna förändring!"