From Good To Great

Träning

Varmt välkommen till ALTHIN TRAINING!

Här möter du mig - en otroligt dedikerad tränare i härlig miljö! Kom när och hur ofta du vill! Hos mig får du HELHETEN - styrka, kondition, rörlighet, balans och avslappning. Du får träning för både insidan och utsidan. Nyckelord - PERSONLIGT och alltid med det "lilla extra"!

TIDER och TRÄNINGSPASS 1/8-31/12 2022

Plats: Vi flyttar från mitt gym ”Stenröset” till längre ner mot vattnet och Ribban så länge de ljusa kvällarna tillåter. Då blir närmre till doppet efter passet.

Måndag 18.15 - 19.00 Kondition och styrka
Onsdag 18.30 - 19.15 ”POWER BOXING” Fokus kondition i HÖGT tempo med olika slagkombinationer 🥊. Samma pass i 8-10 veckor så att man kommer in i det.
Torsdag 18.15 - 19.00 Fokus styrka
Lördag 10.00 - 10.45 Gott & blandat

ALLA pass innehåller stretch och rörlighet.

Här tränar vi tillsammans! Män, kvinnor, barn och ungdomar - i en härlig blandning. ALLA kan vara med! Barn/ungdom under 18 år tränar GRATIS! Även hundar är välkomna 🐶!

PRISER OCH KORTVARIANTER:

  • TERMINSKORT 2350:-
  • Kombi med sambo/resp 4300:-
  • 10-kort 950:-
  • 20-kort 1 650:-

Klippkort är giltiga 1 år.

Är du intresserad av en plats - skicka PM.VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!”Charlotte! Jag vill bara berätta för dig om hur värdefull din träning och avslappning har varit för mig under en jobbig tid. Sen en psykolog talat om för mig hur viktigt det är med avslappning har jag tänkt mycket på vad som har känts viktigt för mig.

Dina ord har gjort det och det får mig att fundera på om vi inte är många därute som behöver någon form av relation till den som talar till oss under avslappningsdelen. Precis som den relation du skapar när du sprider glädje och allvar under dina pass/föreläsningar. Tack Charlotte!"

(Lena, Höllviken)